top of page
unnamed-45.jpg

Waarom Magic Retreat?

Naast het geven van Yoga  en mensen te begeleiden in hun zoektocht naar hun ' ware zelf ' neem ik je graag mee naar een plek waar je nooit meer weg wilt. Costa da Luz, Tarifa is een magische plek. Toen ik hier wel voor het eerst kwam was ik gelijk verliefd!En ik voelde de high  energy vibe. En wist ik: hier wil ik anderen mee naar toe nemen om te ervaren dat je tijdens een retreat je " true self " ontmoet . Het is zo fijn te ervaren dat je jouw leven zelf kunt vormgeven en ik kan je verzekeren dat er tijdens de Magic Retreat heel wat kwartjes gaan vallen en dat je inzichten krijgt die jouw leven een ongelofelijke boost geven. En daar doe ik het voor! Ik wil je laten ervaren dat jij zoveel potenties en mogelijkheden in je hebt en dat je door simpele technieken jouw eigen leven vorm kunt geven. Ga mee en ervaar wat anderen ook hebben ervaren. 

♡ Aliye

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fullsizeoutput_1c36_edited.jpg

Aliye van Pijkeren

YogaDocente & Meditatie en Life Coach

Op mijn 17e had ik een diepgaande spirituele ervaring.En ben ik begonnen met mijzelf te verdiepen door middel van meditatie, mindfullness & yoga. Ik heb verschillende meditatie-workshops en yoga-stijlen beoefend. Waaronder Boedhistische meditatie en Astanga Yoga, Iyengar Yoga en Hatha Yoga. Het heeft mij vele bijzondere inzichten, ervaringen & transformaties gegeven. En you know what? Ik ben nooit uitgeleerd...Mijn leven is toegewijd aan verdieping, transformatie, uitdagingen en vernieuwing. 

Ik vind het heel fijn om iedereen op een toegankelijke en laagdrempelige manier  in contact te brengen met zichzelf door middel van yoga & meditatie. 

 

Ik voel tijdens een yoga beoefening een enorme rust en blijdschap. Ik leer je graag om door middel van Yoga en Meditatie  een veilige basis in jezelf te creëren. En de wereld te zien als een plek te zien waar mogelijkheden onbegrensd zijn.

Het is mijn grote passie om les te geven aan iedereen die daar open voor staat & samen onze grenzen en mogelijkheden te ontdekken. 

Ik heb o.a de erkende Hatha Yoga Docenten Opleiding bij PureYoga gevolgd, met als specialisatie kinderen. Verder volg ik jaarlijks diverse trainingen, workshops etc. Mijn bedrijf heet SoulWare/www.soulware.nl en hier kun je alles leren wat met je Soul te maken heeft. Ook ben ik drie jaar geleden begonnen met het organiseren van Yoga Retreats in Costa da Luz/ Zuid Spanje. Ik hou van de zee, daar danst mijn Soul en ik neem je graag mee om dat ook te ervaren. ​

Yoga is voor mij het leven zelf, inspiratie , passie en overvloed. Waar wordt je blij van? Wat zijn jouw " happy moments". Ik creëer er graag zoveel mogelijk. 

♡ Aliye

 

Meer over mijn lessen workshop's etc...lees je hier:

bottom of page